Добрите новини за тези  ще донесат много щастие на всяка

...
Добрите новини за тези  ще донесат много щастие на всяка
Коментари Харесай

Добра НОВИНА за тези 4 зодии до края на седмицата

Добрите вести за тези  ще донесат доста благополучие на всяка една от тях.
Седмицата ще бъде динамична, наситена със събития и изключително с положителни вести за тези 4 зодии.
 Не се сгодявайте за тези 3 зодии до края на 2020 година Не се сгодявайте за тези 3 зодии до края на 2020 година
Темата за брака е на дневен ред при доста двойки. Има обаче зодии, които въобще не са подготвени за тази крачка и в случай че се сгодят до края на...
ОВЕН
Овните имат доста упования за щастливи събития в живота им, които като че ли все не съумяват да доближат. Нещата за тях ще стартират да се подреждат малко, по малко. Първата огромна вест, която ще преобърне живота им и ще донесе доста благополучие, облекчение и успокоение, е обвързвана с любовния им живот. Представителите на тази зодия, които чакат процес в връзките с половинката си по отношение на това дали ще се съберат, ще продължат ли дружно и какво ще се случи с връзката им, могат да се успокоят, тъй като всичко ще се подреди. Писано ви е да сте дружно и никой не може да ви раздели. Овните, които са в дългогодишни връзки, ще получат предложение за последваща крачка във взаимоотношенията си. Не се опасявайте, а приемете с наслада, тъй като ви чакат доста щастливи моменти дружно.
 
ТЕЛЕЦ
И Телците ще имат своя благополучен миг и ще получат огромна вест, за която от дълго време мечтаят. Най-хубавото от всичко е, че всичко се подрежда тъкмо, както би трябвало и се случва в точното време. Голямата смяна в живота на Телците ще пристигна под позитивен тест за бременност. Това по този начин чакано събитие ще донесе доста страсти и ще забравите за всички компликации, в случай че сте имали такива до момента. Не бързайте да казвате на близки и другари, първо преживейте този миг дружно с половинката си и по-късно споделете с всички други. Вие го заслужавате!
 Защо някои мъже НЕ желаят бебе? Защо някои мъже НЕ желаят бебе?
Много дами са в двойки, в които развиването като че ли е спряло. Очакват предложение за брак, надяват се да основат семейство, да имат деца,...
 
ВЕЗНИ
Везните са в седмица, в която като че ли всичко върви с главата надолу. Това не трябва да ги тормози, тъй като след всяка стихия изгрява слънце, а слънцето за тях ще пристигна по-скоро от предстоящото. Финансовите проблеми, които някои Везни може би имат, скоро ще останат в предишното. Голямата вест тази седмица за представителите на зодия Везни, е обвързвана с финансовата им непоклатимост. Ще получат непредвидена сума пари – под формата на бонус, завещание или облага от игра. Това ще се отрази отлично на бъдещите им проекти и ще покрият разноските, за които до момента са се чудили по какъв начин тъкмо ще се оправят с тях. Имайте самообладание, финансовата помощ идва.
 
РИБИ
 6-те двойки ЗОДИИ с огромен късмет за бебе през есента (ЧАСТ 1) 6-те двойки ЗОДИИ с огромен късмет за бебе през есента (ЧАСТ 1)
Има интервали в годината, в които се случва всичко това, което ни се желае. Есента ще е изключително подобаващ интервал за обмисляне на бебе за т...
Рибите имат доста забавна седмица, наситена с всевъзможни събития. Най-голямото от тях ще е обвързвано с любовния им живот. Съвсем инцидентно ще се срещнат със остаряла обич от предишното, за която не са се сещали от доста време. Искрата посред им ще пламне още веднъж и ще излязат на незабравима „ първа “ среща след толкоз доста години. Рибите с наслада ще открият, че пламъкът сред тях като че ли в никакъв случай не е угасвал, че индивидът против тях е доста по-сериозен и виновен. Тази седмица ще бъде извънредно сантиментална за Рибите, а романтиката ще продължи и през есента. Очаквайте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР